De mooiste bloemen voor de lente

De lente is begonnen! En na de koude wintermaanden, hebben we natuurlijk zin om de vrolijkheid in huis te halen. Dat betekent prachtige bloemen in plaats van warme kaarsen. De lente staat voor een nieuw begin, maar niet alle bloemen zijn geschikt als lenteboeket. Om je een beetje op weg te helpen, staan hieronder drie bloemen uit Den Haag die niet alleen vrolijkheid uitstralen, maar ook een heerlijke geur met zich meebrengen. Zo vrolijk je snel je interieur én je humeur op. Nu ben je helemaal klaar voor de lente!

De gerbera

Één van de meest populaire lentebloemen is toch wel de gerbera. Dit komt zonder meer door de prachtige felle kleuren waarin deze bloem verkrijgbaar is. Ze zijn de perfecte bloem voor een vrolijk boeket, en brengen direct een glimlach op je gezicht. Daarnaast zijn ze ook goed te combineren met andere vrolijke bloemen.

De tulp

Nederland’s grootste bloementrots is toch wel de tulp. Deze bloem is vaak afkomstig van Nederlandse grond, en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit, geel, roze en rood. Wil je iets bijzonders? Ga dan op zoek naar de twee-kleurige tulpen. Tulpen zijn prachtig van kleur en staat goed in vrijwel ieder interieur. Daarnaast is de tulp ook één van de bloemen die het langste mooi blijft. Dit betekent dat je lang plezier zult hebben van jouw prachtige boeket.

De pioenroos

De pioenroos is één van de mooiste bloemen die je ooit gaat tegenkomen. De bloem bestaat uit meerdere delicate bloemblaadjes, en word ook wel gezien als een zachtere variant van de roos. De pioenroos is verkrijgbaar in meerdere prachtige lentekleuren. Denk bijvoorbeeld aan rood, roze, geel en wit. Helaas is het bloeiseizoen van deze bloem maar van korte duur. De pioenroos bloeit in de maanden mei tot juni. Maar dit maakt de pioen de perfecte bloem om de lente mee af te sluiten, en de zomer mee te beginnen.

De mooiste bloemen voor de lente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven